sunnuntai 20. toukokuuta 2018

Asukkaat asettautuvat asumaan hoitopaikkaansa

Perhekodissa oli niin että nyt siellä oli monta asukasta. Mummo oli oikein tyytyväinen kun on lapsenlapsilla muitakin huolehtijoita kuin hän ja siitäkin oltiin tyytyväisiä kun koirankin sai ottaa hoitoon mukaan. Mummo sai edelleen hoitaa lapsenlapsiaan jaksamisensa mukaan mutta sovittiin että pikkupoika Otosta on perhekodin vanhemmat päävastuussa.


Toki mummo saa hoitaa lastakin ihan sen mukaan kun jaksaa. Aadakin sai autella siinä mitä tulee huonokuntoisempien hoitoon. Riku on lopun ikäänsä vuodepotilas ja kykenee olemaan vain erikoisvalmisteisessa pyörätuolissa. Riku katui kun yritti itsemurhaa ja rukoili Jeesukselta anteeksi tätä syntiä. Ja koki rauhan että on saanut sen anteeksi.


Evelynn makoili vuoteellaan ja mummi sai hoitaa edelleen ja se oli tärkeää vaikka perhekodin isäntäväkikin myös hoiti. Nyt oli asukkaat asettautuneet perhehoitoon asumaan. Siellä oli enimmäkseen makailua ja seuraavan aterian odottamista. Aada tykästyi kovasti perhekodin emäntään jota alkoi pitää parhaana ystävänään ja Aada todella viihtyi perhekodissa. Aadan kanssa tosin joskus oli hankalaa se kun Aada halusi myös kahdenkeskistä aikaa emännän kanssa mutta sitä oli hankalaa järjestää.



Vuodepotilaat ainakin olivat erittäin tyytyväisiä.


Sukulaiset kuten Jiri ja Väinö-Paavo jäivät minne jäivätkään ja heidän elämästä enemmän sivuilla


https://tiinanvaiheet.blogspot.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Ahosen uudet asukkaat

Ahoset saivat nyt VALPEn kautta uusia hoidettavia kun aiemmat asukkaat muuttivat pois, kuka minnekin tai kuolivat. Nyt heille sai muuttaa...